Gluon Herfst Lab 17

Ben je tussen 14 en 18 jaar oud? Ben je nieuwsgierig naar nieuwe technologieën, zoals programmeren, lasercutten, en 3D printen, al weet je er misschien nog niet zo veel van? Tijdens het Herfst Lab werk je aan jouw eigen project van de toekomst.

Zoals ‘Urban Artists’ hacken we de stad. Welke invloed hebben nieuwe technologieën op de manier waarop we samenleven? Wat is de impact van auto’s die rondrijden zonder chauffeurs, supersnel transport of persoonlijke digitale assistenten die je jouw fietsroute in het oor fluisteren?

In het Fablab Brussels verwerken jullie samen met technologen en kunstenaars open data en metingen in draagbare objecten, interactieve applicaties of futuristische meetapparaten. Hoe kunnen we data omvormen tot een visual of een 3D installatie? Hoe kunnen we de geluiden van de stad gebruiken om een kritisch muziekstuk te maken? Het zijn maar enkele voorbeelden… elk van jullie bedenkt en ontwerpt een eigen project.

Je creatie wordt vervolgens tijdens 2 weken tentoongesteld op ‘Generation Z’ in BOZAR (19 november – 3 december 2017).

Inschrijven

-Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar ilse@gluon.be.

-Het inschrijvingsgeld bedraagt € 75 voor de hele week (alle materialen en Fablab inbegrepen. Ook krijg je jouw zelfgemaakte prototype mee naar huis!).

-Breng een vriend mee en kom beiden gratis naar het Lab!

-Er is geen specifieke voorkennis vereist.

 

Volg Gluon op Facebook voor meer updates in verband met het programma.

Bekijk hier de boeiende reportage die Bruzz maakte van het Gluon Summer Lab!

#technologie kamp #Brussel #wetenschap #kunst #14 tot 18 jaar oud #jongeren #Fablab #3D printen #lasercutten #Arduino